Om os

Om Surina Cykler

Hvad enten det gælder den første tohjulede børnecykel, kvalitetscyklen til hverdagen eller en specialbygget high-end racer, er der brug for den rigtige rådgivning til at gøre det bedste køb.

Den står Surina Cykler i Hørsholm klar til at yde!

Faglig ekspertise, den rigtige kvalitet og den bedste rådgivning.
Det har i mere end 40 år været varemærket for Ib Surina Andersen, indehaver af Surina Cykler på Usserød Kongevej 80.

Gennem årene har han med sin faste stab af medarbejdere konstant udviklet og udbygget sin cykelforretning til en af de mest velassorterede.

Stort udvalg i bedste kvalitet

’Som en del af Bikers Best-konceptet, samlet i et 245 siders stort katalog med kvalitetsudstyr på alle niveauer, tæller Surina nu 2.700 varenumre og et stort lager af nye cykler, der i de fleste tilfælde gør levering fra dag-til-dag mulig. ”Alt sammen for at kunne give de bedste valgmuligheder,” understreger Ib Andersen.

Udvalget af cykler henvender sig til alle aldre og cykelbehov: Fra de mindste tohjulede børnecykler, over citybikes, el- og touringcykler til design- og retromodeller samt et voksende sortiment af mountainbikes og racercykler.

”Nu har vi været med så mange år, at vi ofte møder kunder, der skal have en ny cykel og kan fortælle, at de også fik den første trehjulede cykel her som barn,” fortæller Surina-indehaveren, der glæder sig over den store kundetillid. Han er samtidig den cykelhandler i Nordsjælland, der har været med i længst tid. ”Den rigtige størrelse på cyklen og siddeposition er afgørende for, at man får den optimale komfort og køreglæde med sin cykel. Den rådgivning får man kun hos en cykelhandler, ligesom alle vores cykler kun tæller de bedste kvalitetsmærker, der samles og klargøres 100 procent af faguddannede,” fastslår Ib Surina Andersen.

Surina teamet

Meet our creative, hard-working people. Had it not been for them we wouldn’t be here today.